-Stereo Hearts-


Last Day at School
November 18, 2011 | 2:32 AM | 0 comments

Assalamualaikum .

Oukayy , today is ma last day schooling as a form 3 student . Next year dah form 4 , wuhuu tak sangka tapi perangai kebudak-budakan . Hihi , alright so school saya dah start cuti dah ni . School korang pon kan , Ohh haa tahuu ;'D Tapi kan , cuti memang membosankan lebih rela pergi school weyh . HewHew :3 So , masa last day school tuh i should say kinda sedih lah sebab dah tak dapat jumpa kawan-kawan . Maybe next year ofc ade yg pindah kan ? 
Hmm oukay saya sedih . Haih , saya takkan lupakan awak semua . Kalau korang lupakan aku , duussshh neh makan dia weyh . Always rindukan lawak bodoh awak semua , and sayang budak-budak 3C and yang laen2 jugak tauu ? Aku rindu korang lhaa . Happy sangat bile korang adaa , thanksyouu korang ;')


Greyson Chance
November 14, 2011 | 2:43 AM | 0 comments

Heyy assalamualaikum , oukayy masing-masing tak boleh tidur malam tengok si comel tuhh hewhew . Sape tengok AIM angkat kaki ? Yeayy , tinggi nyaa angkat weyh ? Haha , macam tak sangka GC datang malaysia . Selalu nyaa dok belek muka comel dye dekat youtube jea , Excited lebey . Lately nehh orang sibuk cakap pasal dye means dekat fb , twitter and others lhaa . Yupp termasuk saya dha kemarok GC , hah Justin Bieber saya dha cerai talak empat dhaa . Phuew , kesian broo . Semangat gila sampai fb saya gambar GC , okayy tapi beruntung lagi budak bawak nehh . 
Kasi muah siked lhaa :*


Jealous ? yeayy , saya pon begitu . Sepp Sepp . Age dha sama dha mereka nehh , tinggal kahwin jea hewhew . DAMN jealous lhaa , dye dapat autograph , bergambar , berpeluk bagai . Dha rezeki dye , tapi sweet sweet lhaa . 
Takpe ahhhh , go greyson i always support you babehhhh ;')


End of Trial Exam .
August 12, 2011 | 3:31 AM | 0 comments

Assalamualaikum .

Holla dear , just nak bagitahu Trial Exam PMR for Malacca sudah pon tamat pada 12.08.2011 . Haha , yukk tak bangge ponn :D Setakat trial jea , bukan PMR sebenar-benar nyeee rytee . Hihi , boleh tahan lhaa susah :')
And for guys yg still exam Good Luck , Good Luck and Good Luck :)


I C U :'(
| 3:18 AM | 0 comments

Assalamualaikum .

Hye hye and hye , entry nehh bukan pasal couple-2 ehh . Cehh mentang-2 tajuk tuhh ala-ala jiwang cepat jea :D Okayy back to topic , yeahh . Ape pon alhamdulillah sebab angah selamat :') Story nyee macam neh , tak nak dengar ? Cepat lhaa larii :D Okayy , Last week hari rabu malam , abang saya excident :'( Heh , Uncle Uncle ? Kalau nak langgar abang saya pon bgi lerr salam duluu . Abang saya pemandu berhemah tauu ? :D 
Time tuhh hidup dgn mati jeaa doh , wuuuuu :'( mukee gilee sedey, satu family stay jea sebelah angah sementare tunggu operation . Ade lhaa sebab-2 napee kene operation , malas weyh nak cite . Swear mukee kau buad aku nangis 24 jam tak henti :'( Dua hari tak tidoo , tak mcm korang time tuhh laa dok buad taik matee :D Then , 2 hari angah stay icu . Tau tau jea lhaa sumee yg stay icu antare hidup dgn mati jea wokk . Time angah masuk sorang meninggal , ya allah aku menggigil gila . Heh , kau tak rase ape yg aku rase rytee , so tak payah lhaa ckp aku gebang . haha kejam :D 
Okayy alhamdulillah angah bertambah baik then pindah wardd biase . Waaaa , time kat ward tuhh lha aku ade tugas baru . Jage angah shiff petang , yeahh best . Anak solehah , terima kasih :') Yup , 3 hari ulang alik jage angah , sambil study mathematic dekat ward . Yelah , isnin dah trial . Pelajar cemerlang , terima kasih :')
Hihi , tabik aku tengok lipan kat perut kau , ala-ala jahitan operation tuhh . Woot , guna stapler tuhh . Haha :D Then hari khamis arituh dah bolee keluar , seminggu aku jadi orang gile dekat ward tuhh . Nurse pon aku naek hafal name :D Sekian , wuuuuu :)

Okayy , for angah rest banyak-2 , angah bole hidup tanpee limpa , hewhew :D

Happiness .
July 24, 2011 | 8:58 AM | 0 comments

Laugh as much as you breathe ,
Love as long as you live .

Older Post