-Stereo Hearts-


No Title .
January 06, 2011 | 11:07 PM | 0 comments
err , bengang gile . dpt tau 'EX' aku minx kapel dgn dua org besties aku dlm satu mse . bongok kan ? eh , ingat lgi yg kau penah ckp yg kau dah berubah ryte ? berubah tak menjadi playboy lgi . konon nya lah . depan aku bkn maen besar lgi penipuan kau tuh .
ckp still syg aku , tak nak cri penganti n bla bla blaa ! bongok , mcm bodoh . kau pikir aku percaye dgn kau lah yea . go too hell lahh !
tgk cara kau pun aku dah tau . information oke , emg aku tade relations dgn kau lgi .but , tlg lah hormat siked dgn pompan . jgn lah tau nk game kn jea doe . huh , lega siked bile break dgn kau . tpi , dah break dgn kau pon still dgr cite MENGhanjing . lgi , mse aku still dgn kau . peh , mcm nk BERnanah pon ade telinge neh .
eh , maybe kau ingat aku bodo . tpi , aku tau sgale nye lah stupid . but , aku sje tak nak keco . malas cri psl dgn kau . whatafak ! aku dah tak tahan dgn kau . so , arituh aku dgn besar hati mintak break . hah , org laen kau bole tipu . tpi aku tak !

Again , kau STUPID lahh


Older Post | Newer Post