-Stereo Hearts-


Merentas Taman !
January 19, 2011 | 2:30 AM | 0 comments

Hheyy , lame tak update ini blog . Miss giler ouh . hehe ! Okayy , back to topic lahh . baru jea balik skull and penat giler , ade 'merentas desa' , awal giler kod tahun neh . dulu skull laen dah buad , baru terhegih-hengih :D

Hah , act tajuk atas tuh jadi selenge cuz sifat jujur dlm diri . haha !
Name jea 'merentas desa' tpi hampeh . Masuk taman ade lahh , tengok rumah sederet jea kod . erh , pusing pusing taman yg samaa .
Rindu part mase skola rendah , masok kampung . Yeah , baru gempakk siked . And then pusing punye pusing smpi skull balik , berjemur tengah panas mcm nak kering kan baju . bongok doe ! Heh cikgu , sedar tak jam sudah menunjukkan pukul 4.30 petang . Peh , sejuk giler duduk bawah matahari . Eh eh , kau penah try tak ?
Haha ! esok hari khamis , still skola ryte . SMK** tak bole ke kau kasi cuti untuk kiteorang neh :')
Sumpah kedekut giler kau pengetua . Kerana dirimu begitu berharga aku TERpaksa berkorban tahu . Haha ! Eh , jgn harap aku dtg skull esok . Huh , kaki neh nak rehat jugak . Pengetua ku TERsayang , you ade lari ? tak ade kan . dan you duduk diatas kerusi indah yg dibumbungi atap . Peh , best doe . berbanding kami , duduk di bawah matahari . Okayy , tuh adil bagi ryte . Haha !

Again , kau SANGAT adil



Older Post | Newer Post