-Stereo Hearts-


I C U :'(
August 12, 2011 | 3:18 AM | 0 comments

Assalamualaikum .

Hye hye and hye , entry nehh bukan pasal couple-2 ehh . Cehh mentang-2 tajuk tuhh ala-ala jiwang cepat jea :D Okayy back to topic , yeahh . Ape pon alhamdulillah sebab angah selamat :') Story nyee macam neh , tak nak dengar ? Cepat lhaa larii :D Okayy , Last week hari rabu malam , abang saya excident :'( Heh , Uncle Uncle ? Kalau nak langgar abang saya pon bgi lerr salam duluu . Abang saya pemandu berhemah tauu ? :D 
Time tuhh hidup dgn mati jeaa doh , wuuuuu :'( mukee gilee sedey, satu family stay jea sebelah angah sementare tunggu operation . Ade lhaa sebab-2 napee kene operation , malas weyh nak cite . Swear mukee kau buad aku nangis 24 jam tak henti :'( Dua hari tak tidoo , tak mcm korang time tuhh laa dok buad taik matee :D Then , 2 hari angah stay icu . Tau tau jea lhaa sumee yg stay icu antare hidup dgn mati jea wokk . Time angah masuk sorang meninggal , ya allah aku menggigil gila . Heh , kau tak rase ape yg aku rase rytee , so tak payah lhaa ckp aku gebang . haha kejam :D 
Okayy alhamdulillah angah bertambah baik then pindah wardd biase . Waaaa , time kat ward tuhh lha aku ade tugas baru . Jage angah shiff petang , yeahh best . Anak solehah , terima kasih :') Yup , 3 hari ulang alik jage angah , sambil study mathematic dekat ward . Yelah , isnin dah trial . Pelajar cemerlang , terima kasih :')
Hihi , tabik aku tengok lipan kat perut kau , ala-ala jahitan operation tuhh . Woot , guna stapler tuhh . Haha :D Then hari khamis arituh dah bolee keluar , seminggu aku jadi orang gile dekat ward tuhh . Nurse pon aku naek hafal name :D Sekian , wuuuuu :)

Okayy , for angah rest banyak-2 , angah bole hidup tanpee limpa , hewhew :D


Older Post | Newer Post