-Stereo Hearts-


Last Day at School
November 18, 2011 | 2:32 AM | 0 comments

Assalamualaikum .

Oukayy , today is ma last day schooling as a form 3 student . Next year dah form 4 , wuhuu tak sangka tapi perangai kebudak-budakan . Hihi , alright so school saya dah start cuti dah ni . School korang pon kan , Ohh haa tahuu ;'D Tapi kan , cuti memang membosankan lebih rela pergi school weyh . HewHew :3 So , masa last day school tuh i should say kinda sedih lah sebab dah tak dapat jumpa kawan-kawan . Maybe next year ofc ade yg pindah kan ? 
Hmm oukay saya sedih . Haih , saya takkan lupakan awak semua . Kalau korang lupakan aku , duussshh neh makan dia weyh . Always rindukan lawak bodoh awak semua , and sayang budak-budak 3C and yang laen2 jugak tauu ? Aku rindu korang lhaa . Happy sangat bile korang adaa , thanksyouu korang ;')



Older Post